Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Lara's Greek Corner

Μια μικρή αναδρομή στις σχέσεις της Lara με την Ελλάδα...

Η Lara βρέθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2008,στο πλευρό του Μάριου Φραγκούλη στο 1st Athens Arena International Music Festival,στις 16 και 17 Μαΐου.Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Περρής.

Photobucket

Ήταν μια από τις πρώτες εμφάνισεις της Lara μετά την γέννηση της κόρης της,τον Νοέμβριο του 2007 και χάρισε δύο μοναδικές βραδιές σε όσους βρέθηκαν στο Αθηνών Αρένα.Τραγούδησε τα: Je suis malade,Je t'aime,I guess I loved you,Aime και acapella το Adagio ενώ μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη είπαν τα Caruso,So in Love και Tu es mon autre.Με τον Γιώργο Περρή τραγούδησαν το La lettre σε ελληνικά και γαλλικά ,καθώς ο Γιώργος στο album του Παίρνω ανάσα που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά διασκεύασε στα ελληνικά το τραγούδι αυτό με τον τίτλο "Το γράμμα",όπως και το "Tu es mon autre" με τον τίτλο "Στης γης την άκρη",ντουέτο με τον Μάριο Φραγκούλη.

Photobucket

Γι'αυτήν την εμφάνιση της Lara γράφτηκαν πολλά άρθρα σε εφημερίδες,περιοδικά και sites την περίοδο εκείνη καθώς η χώρα μας την υποδεχόταν για πρώτη φορά.
Ενθύμια των δύο εκέινων βραδιών αρκετά video στο youtube...


H προβολή από το Mega,παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2009 της συναυλίας Mario and Friends,με τελευταίο τραγούδι το "All Alone Am I-Μη τον ρωτάς τον Ουρανό",όπου η Lara τραγουδά μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη στα ελληνικά!


καθώς και τα δύο Live album του Μάριου Φραγκούλη "Mario and friends...what a wonderful world" και "Mario and Friends 2...it makes the world go around" με τη συμμετοχη της Lara με τα "All alone am I" και "So in Love",αντίστοιχα.Μάλιστα μια πλακέτα με τις υπογραφές όλων των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στα album δημοπρατήθηκε προς όφελος της οργάνωσης World Centers Of Compassion For Children International.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
----------
Δύο μήνες αργότερα η Lara βρέθηκε ξανά στην χώρα μας για να παραστεί στην συναυλία της Νάνα Μούσχουρη στο πλαίσιο της περιοδείας της "Nana Mouskouri Farewell Tour",που έγινε στο Ηρώδειο στις 23 και 24 Ιουλίου.

Photobucket Photobucket
Τη σκηνοθεσία της συναυλίας αυτής ανέλαβε ο Gerard Pullicino,ο σύντροφος της Lara και η ίδια δε θα μπορούσε να λείπει μιας και θαυμάζει απεριόριστα την Νάνα Μούσχουρη.

Photobucket

Δυο συγκινητικές βραδιές για όλους όσους βρέθηκαν εκεί...ή και όχι...δείτε και θα καταλάβετε!



Επίσης,δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες της Lara στο κοινό του Ηρωδείου στο πλευρό του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
----------
Για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στην ίδια χρονιά,στις 24 Σεπτεμβρίου του 2008,η Lara βρέθηκε πάλι στο Ηρώδειο,αυτή τη φορά επί σκηνής με τον Μάριο Φραγκούλη πρός όφελος της οργάνωσης World Centers Of Compassion For Children International.

Photobucket


Στη συναυλία ερμήνευσαν πολύ γνωστά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών...


και δικά τους...


Στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν η Lara είπε:

"Το μέλλον του πλανήτη είναι τα παιδιά και η δουλειά που κάνει η Betty Williams είναι πάρα πολύ σημαντική. Υποστηρίζω αυτή τη δουλειά. Όταν τα παιδιά δεν έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τους στόχους τους σαν άνθρωποι, εμείς οι υπόλοιποι υποφέρουμε από αυτό και οφείλουμε να δώσουμε αυτό το δικαίωμα ζωής στα παιδιά, για να είμαστε σίγουροι ότι σαν ανθρωπότητα θα επιζήσουμε.
Η ιδέα της ειρήνης είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ιδέα που θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους και θα έπρεπε ο καθένας από εμάς να σκέφτεται τι κάνει ο ίδιος γι' αυτή την ιδέα. Σαν γυναίκα, σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης με ενδιαφέρει πάρα πολύ και σας παρακαλώ σαν δημοσιογράφοι και σαν άνθρωποι να στείλετε δυνατά αυτό το μήνυμα της ειρήνης για να σωθούν τα παιδιά. Για να συντηρήσουμε το μέλλον του κόσμου".

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Και γι'αυτήν της την εμφάνιση στην Ελλάδα γράφτηκαν πολλά σχόλια στον ελληνικό τύπο και οι κριτικές που δέχτηκε ήταν πολύ πολύ καλές αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της στο άμεσο μέλλον.

Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Η Lara θα είναι πάντα ευπρόσδεκτη στη χώρα μας αρκεί να αποφασίσει να ξαναέρθει...
A bientôt quelque part

και μην ξεχνάμε τη σελίδα του ελληνικού fan club της Lara στο Facebook

Lara Fabian 's Greek (and not only...) Fan Club

Join us!

Πηγη:Διάφορα ελληνικά site/Flickr/Youtube/Greek Fan Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου