Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Info

Χρήσιμες πληροφορίες για την ομαλή περιήγησή στο blog.

-Nabbox
Το Nabbox(κάτι αντίστοιχο του δικού μας gamato)είναι ένα γαλλικό site που παρέχει διάφορες εκπομπές στις οποίες εμφανίζονται Γάλλοι και μη καλλιτέχνες.Χρειάζεται απλά να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό(της αρεσκείας σας) και έπειτα απλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παροχές του site.Για να κατεβάζετε τα αρχεία ακολουθείτε απλά τα Download ή Telecharger και voila.Στο τελικό λινκ κάνετε δεξί κλικ και save us(Αποθήκευση ως)!

-4Shared
To 4Shared είναι μια βάση δεδομένων την οποία χρησιμοποιεί το blog για να φιλοξενεί οποιαδήποτε αρχεία παρέχονται.Όλα τα αρχεία βρίσκονται και στην αντίστοιχη ενότητα του blog.Σε περιπτώση ύπαρξης πολλών χρηστών για ένα αρχείο,επειδή είναι δωρεάν τηρείται σειρά προτεραιότητας επομένως απλά περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση ή προσπαθήστε αργότερα.

*Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια "εκνευριστική" συνήθεια να γίνεται report σε αρχεία του λογαριασμού 4shared που χρησιμοποιεί το blog.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα link που δίνονται σε κάποια ποστ να είναι πλέον ανενεργά.

Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε κάποιο αρχείο αλλά δεν μπορείται απλά επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα "ΑΡΧΕΙΑ" που βρίσκεται στην κορυφή του blog και εκεί θα βρείτε τα πάντα.

-Photobucket
Όλες οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο blog φιλοξενούνται στη σελίδα του photobucket και μπορείτε να περιηγηθείτε και εκεί.

-Updated topics
Η ενότητα αυτή δημιουργήθηκε προκειμένου να μειωθούν τα post που αναφέρονται στο ίδιο θέμα για αισθητικούς και χρηστικούς λόγους.Οι όποιες ανανεώσεις αναγράφονται εκεί και παραμένουν για μια-δύο μέρες.

-Search
Στο κάτω μέρος του blog,υπάρχει search bar για να μπορείτε να βρίσκεται οτιδήποτε θέλετε ανάλογα με τα κριτήρια που πληκτρολογείτε.

-Τέλος,να ενημερώσω πως υπάρχει η δυνατότητα να σχολιάζετε οποιοδήποτε post θέλετε απλά πατώντας το "σχόλια" στο κάτω μέρος κάθε ποστ.Η γνώμη σας είναι αυτή που μετράει περισσότερο.

Για οποιαδήποτε απορία ή γνώμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail που υπάρχει στην κατηγορία "Επικοινωνία".

Χριστίνα Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου