Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Quick Update Μάιος 2010

Μιας και μετά το τέλος της περιοδείας της...ό,τι αφορά τη Lara έχει μπει στην κατάψυξη...
Θα συνοψίσω εδώ λοιπόν, ότι νεότερο υπάρχει.

AICOM
Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο,η Lara υποστηρίζει την οργάνωση AICOM.
Τώρα η AICOM μέσα από μία σειρά casting αναζητά ένα ταλαντούχο άτομο για να το προωθήσει.Το casting έχει ήδη ξεκινήσει για τους Ελβετούς συμμετέχοντες ενώ οι Γάλλοι θα παρουσιαστούν στους κριτές από την 1η ως τις 4 Ιουνίου.
Ο τελικός θα γίνει στο Παρίσι στις 7 Ιουνίου και ένας από τους 12 φιναλίστ,εκτός των άλλων θα κερδίσει ένα ατομικό μάθημα έκφρασης με τη Lara.
Ένας από τους κριτές είναι ο Pierre-Yves Duchesne,ο vocal coach της Lara,που την συνόδευσε και στην περιοδεία της.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.aicomparis.com και να δείτε στιγμιότυπα από το πρώτο casting στο site Arcinfo.

Mademoiselle Zhivago
Αναφέραμε στο προηγούμενο ποστ μας τα νεότερα για τα clip του Mademoiselle Zhivago.Ο καιρός πλησιάζει ενώ το μόνο νεότερο προέρχεται από μια φαν (Aleksandra),το official forum της Lara,πως τον νέο ρόλο που εντάχθηκε στα clip,θα τον υποδυθεί ο Maks Barskih,νέος καλλιτέχνης προερχόμενος από το Ουκρανικό "Fabrique des étoiles – 2" και sex symbol στη χώρα του.
Μπορείτε να δείτε εδώ τα backstage ένος video clip του,που έχει σκηνοθετηθεί από τον σκηνοθέτη του Mademoiselle Zhivago,Alan Badoev.



Charlie
Σιγήν ιχθύος τηρεί ο σκηνοθέτης της ταινίας Charlie,Mike Ogden,μιας και όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία και χωρίς καμία αναφορά στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τελικά τον Charlie μετά την αποχώρηση του Richard Armitage,η Lara φαίνεται να κλειδώνει στο ρόλο της Mimi,όπως και ο Aksel Hennie στο ρόλο του Lengfeld.Η μόνη επικοινωνία του σκηνοθέτη με τα μέλη του φόρουμ της ταινίας γίνεται από το twitter λόγω φορτωμένου προγράμματος.Εκεί λοιπόν μπορεί να δει κάποιος πως όλα βαίνουν καλώς και νέοι ηθοποιοί συμπληρώνουν το παζλ της ταινίας.Κατά τ'άλλα...μυστήριο!


Πηγή:purepeople.com/official forum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου