Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Mlle. Zhivago News #8

Photobucket

Σε άρθρο του,το site Segodnya αναφέρεται στους ήρωες,την πλοκή και τα γυρίσματα στη Lviv(Lvov),για το Mademoiselle Zhivago.(πιθανότατα είναι πληροφορίες από την συνέντευξη τύπου.)

Η ταινία αποτελείται από 12 μικρές ιστορίες που ακολουθούν μια βασική γραμμή. Ήρωες της πρώτης ιστορίας είναι είναι μια 30χρονη Γαλλίδα(Lara Fabian) και ένας Ρώσος στρατιώτης (Maks Barskih),που παλεύουν για την αγάπη τους.Υπάρχει ακόμα περίπτωση στα clip να εμφανιστεί και ο Igor Krutoi,στο ρόλο του νεκρού Γερμανού ή του πιανίστα.Συνολικά,θα εμφανιστούν πάνω από 500 άτομα στην ταινία.

Το budget για το όλο εγχείρημα ανέρχεται στα 2.5 εκατ.$ και τα σκηνικά για το κάθε clip είναι διαφορετικά.Ήδη έξω από το Κίεβο έχει φτιαχτεί "αντίγραφο" του Auschwitz.Καμία σχέση δεν υπάρχει με την ταινία Dr. Zhivago,αλλά το όνομα αυτό επιλέχτηκε επειδή η Lara πήρε το όνομα της από την ηρωίδα του Dr. Zhivago,ταινία που λάτρεψε η μητέρα της.

Τα γυρίσματα στην πόλη Lviv(Lvov),μιας και έγιναν σε θερμοκρασία 20 βαθμών Κελσίου,ήταν δύσκολα αφού έπρεπε να φτιάξουν χιόνι και οι γυναίκες να φορούν χοντρά παλτό.Όσο για τους κατοίκους της πόλης,άλλοι έδειξαν ενοχλημένοι μιας και το κλείσιμο των δρόμων για τα γυρίσματα δημιούργησε κυκλοφοριακή συμφόρηση,ενώ άλλοι έδειχναν να χαίρονται με την άφιξη μιας star και να είναι περήφανοι που η πόλη τους επιλέχτηκε αντί του Παρισιού ή της Βιέννης για να γίνουν τα γυρίσματα.Σύμφωνα με τον Alan Badoev,είναι ήδη έτοιμο το υλικό των πρώτων δύο ιστοριών ενώ γυρίσματα θα γίνουν ακόμα σε Ουκρανία,άλλες πόλεις της Ευρώπης και τη Νέα Ζηλανδία και αναμένεται να έχουν τελειώσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου.Η ταινία θα είναι έτοιμη τον Οκτώβρη-Νοέμβρη και τότε θα αποφασιστεί αν θα παρουσιαστεί σε κάποιο festival ταινιών,ανέφερε ο Ιgor Krutoi.

Πηγή:segodnya.ua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου