Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Mlle. Zhivago News #11

Σε αποκλειστική συνεντευξή του,που συνοδεύεται με καινούριες φωτογραφίες,ο Alan Badoev μιλά για το project Mademoiselle Zhivago,τα γυρίσματα και τη Lara,στο site e-motion.tochka.net.

Photobucket

Λέει πως η μοναδικὀτητα αυτού του project αφορά την έκταση του στην Ανατολική Ευρώπη,καθώς ποτέ πριν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο...και θα υπάρχει εικόνα για όλα τα τραγούδια για ένα άλμπουμ,αυτό της Lara.

Photobucket

Τα 12 ιστορίες,διαφορετικές μεταξύ τους,συνδέονται με μια βασική γραμμή που θα αναδείξει τη γυναίκα.Θα δούμε τη Lara σε στρατόπεδο συγκεντρωσης,έγκυο,να ξυλοκοπείται και να αντιμετωπίζει τη μοίρα της.

Ο Alan λέει πως η δουλειά είναι ομαδική.Αναφέρει πως δεν ξέρει Γαλλικά και μόνο μέσα από τη μουσική,την εκφραστικότητα και το πάθος της Lara,έδωσε εικόνες σε κάθε ένα από τα τραγούδια...όταν η Lara του έφερε τη μετάφραση των στίχων,σοκαρίστηκαν με το πόσο είχε διαισθανθεί τη δημιουργικότητά της.

Photobucket

Σε σχέση με την καθυστέρηση των γυρισμάτων τον προηγούμενο φθινόπωρο,λόγω της γρίπης των χοίρων...ο Alan είπε πως "ευχαριστεί" την γρίππη γιατί του έδωσε χρόνο να προετοιμάσει καλύτερα την ταινία.


Από τις 12 ιστορίες έχουν ήδη γυριστεί οι 2 και το budget μέχρι στιγμής,ανέρχεται στα 2.5 εκατ. $ αλλά κανείς δε ξέρει που θα φτάσει(γέλια).


Ο Alan σχολιάζει με μια δόση humor πως με το να απασχολεί 500 και πλέον ανθρώπους,που δεν είναι σχετικοί με την ηθοποιήα είναι εν μέρει συναρπαστικό και από την άλλη έχει λύσει και το πρόβλημα της ανεργίας στην Ουκρανία(γέλια).


Ο Alan σχολίασε επίσης τη συμμετοχή του Maks Barskih σε μια πολύ τρυφερή ιστορία της ταινίας και αναφερεται στο υποκριτικὀ ταλέντο της Lara,λέγοντας πως περίμενε να είναι καλή αλλά πραγματικά τον έχει εκπλήξει.

Photobucket

Τέλος,αναφέρεται στην όλη του συμμετοχή στο project και λέει πως είναι μια ωραία περιπέτεια δύο μηνών,στην οποία έχει την τύχη να συνεργάζεται με ταλαντούχους ανθρώπους,όπως ο Igor Krutoi και η Lara Fabian,από τους οποίους θα αποκομίσει πολλά.

Πηγή:e-motion.tochka.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου