Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Israel 28.03.2010

Photobucket

Για πρώτη φορά πριν δύο μέρες,η Lara έδωσε συναυλία μπροστά στο κοινό του Ισραήλ που την υποδέχτηκε τόσο θερμά,ενώ απόψε θα δώσει εκεί άλλη μια συναυλία.
Το πρόγραμμα ήταν ελαφρώς αλλαγμένο με την προσθήκη των Je suis malade και Hurshat Ha'Ekaliptus,ευχάριστες εκπλήξεις για του fans τους Ισραήλ και όχι μόνο.





Για αυτήν την επίσκεψη της Lara είχαμε κάνει λόγο και σε παλαιότερο τόπικ και είχαμε αναφέρει και το group στο Facebook που ζητούσε τη Lara στο Ισραήλ.Εκεί μπορείτε να βρείτε αρκετές φωτογραφίες ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλες από την αποψινή συναυλία.

Lara Fabian To Israel

Επίσης,ο Ισραηλινός τύπος έχει πολλά άρθρα για την εμφάνιση της Lara στο Τελ Αβίβ,ενώ το site ynet.co έχει και μια μικρή συνέντευξη της Lara με πολλές αναφορές στην μέχρι τώρα ζωή και πορεία της.Ενδεικτικά,με αφορμή την αναφορά στην τραγουδίστρια Noa(η Lara έχει τραγουδήσει μαζί της στο Παρίσι)και την συμμετοχή αυτής στη Eurovision,η Lara λέει πως συμμετείχε στα 17 της και τώρα μετά από το τόσα χρόνια και την καριέρα που έχει είναι ρίσκο να παίξει με τα χαρτιά της Eurovision,που είναι για κάποιον που τώρα ξεκινά,ενώ συγχαίρει την κίνηση της Noa που με το "πολιτικό" της τραγούδι χρησιμοποίησε την Eurovision και δε χρησιμοποιήθηκε.

Τέλος,ο ραδιοφωνικός σταθμός OZ Radio Yeroushalaim και η εκπομπή Confidences,με αφορμή το ταξίδι της Lara στο Ισραήλ,της πήραν μια μικρή τηλεφωνική συνέντευξη με ερωτήσεις γύρω από τις συναυλίες της.
Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο εδώ:

Lara Fabian - OZ Radio 28.03.2010 - DOWNLOAD -

Πηγή:Russian forum,Israeli Sites

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου