Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Συναυλία & Album για την καταστροφή στην Αϊτή(UPDATED)

Photobucket


Η France Televisions,o Radio France και το Yπουργείο Πολιτισμού της Γαλλίας διοργανώνει στις 24 Ιανουαρίου μια δωρεάν συναυλία για την Αϊτή ενώ η Universal ανακοίνωσε τη Δευτέρα την κυκλοφορία ενός album για τους πληγέντες του σεισμού.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα Γαλλίας 20:35 στο Zenith του Παρισιού θα γίνει η δωρεάν συναυλία,στην οποία θα εμφανιστούν Γάλλοι και άλλοι,διεθνούς φήμης,καλλιτέχνες ενώ η βραδιά θα προβληθεί από τον France 2 και παράλληλες μεταδόσεις από τον France Inter.Μετάδοση θα γίνει και από τον TV5 Monde και τα κανάλια του RFO.Η λίστα με τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην συναυλία δεν είναι ακόμα γνωστή.

Η Universal Music θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου μια συλλογή με τον τίτλο "Urgence Haïti" με τα έσοδα να διατίθενται στην οργάνωση "Action contre la faim",για τον αγώνα κατά της πείνας.

Το album θα περιλαμβάνει τραγούδια από 20 καλλιτέχνες:
Vanessa Paradis, Eddy Mitchell, Calogero et Grand Corps Malade, Marc Lavoine, Tom Frager, Maurane, Lara Fabian, -M-, Renan Luce, Jena Lee, Stanislas, Gérald de Palmas, Pep's, Coeur de Pirate, Sofia Essaïdi, Hugues Aufray et Bernard Lavilliers, Nolwen Leroy, Féfé, Olivia Ruiz, Era et Grégory Lemarchal.

Δείτε δύο σχετικό άρθρο εδώ:

Un concert gratuit et un disque pour les sinistrés d'Haïti

και

Haïti: Un concert de solidarité sur Fr2 dimanche soir

**Η συμμετοχή της Lara στο cd θα γίνει με το τραγούδι "Toutes les femmes en moi".Σύμφωνα με το boutique.rtbf.be η κυκλοφορία του cd θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

Πηγή:lemonde.fr/jeanmarcmorandini.com/boutique.rtbf.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου