Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Συνέντευξη του Igor Krutoy

Photobucket

Ο Igor Krutoy σε συνεντευξή του για το site της Mosfilm(μιας εταιρίας παραγωγής της Ρωσίας) μίλησε ανοιχτά για την συνεργασία του με τη Lara.
Το άλμπουμ της,του οποίου είναι συνθέτης αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2010 ενώ ο τίτλος αν και έχει ήδη επιλεχτεί δε θα γίνει γνωστός γιατί ο Igor είναι προληπτικός(πράγμα που σημαίνει πως δεν θα λέγεται Le Secret,όπως η Lara έχει αναφέρει).
Για την προώθηση του album που θα έχει στίχους που η Lara έχει γράψει η ίδια σε 4 γλώσσες(Γαλλικά,Αγγλικά,Ιταλικά,Ισπανικά) αναμένεται να γίνουν συναυλίες στις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική.
Το άλμπουμ όπως είναι ήδη γνωστό θα συνοδεύεται και από ένα μίνι φιλμ με τα clips των τραγουδιών να σχηματίζουν μια ιστορία. Σκηνοθέτης του project αυτού,με την ονομασία Mademoiselle Zhivago είναι ο Alan Badoev,ενώ τα γυρίσματα που έπρεπε ήδη να γίνονται στην Ουκρανία αλλά αναβλήθηκαν λόγω της γρίπης,θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο.
Ο Igor Krutoy είναι σίγουρος πως όλα θα είναι έτοιμα το επόμενο φθινόπωρο και το DVD θα κυκλοφορήσει στη Ρωσία και την Ευρώπη γενικότερα,ενώ αναφέρει πως ήδη στα studio της Mosfilm γίνονται οι πρώτες ηχογραφήσεις του cd με συμφωνική ορχήστρα.
Τέλος,ο Igor εκφράζει την ευχαρίστησή του για την συνεργασία του με τη Lara και αναφέρεται στα άμεσα σχέδια του που περιλαμβάνουν μια συναυλία του βαρύτονου Dmitri Hvorostovsky(με τον οποίον έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν) στις 19 Νοεμβρίου στο Κρεμλίνο της Μόσχας,συναυλία στην οποία αναμένεται να παρευρεθεί και η Lara.

Photobucket

http://www.mosfilm.ru/news/show/2009-11-09-14-04-45

*Ευχαριστούμε τα ρώσικο φορουμ για την ενημέρωση*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου