Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Quick update

Μετά από 3 χρόνια απουσίας απ'τη μουσική σκηνή η Lara επέστρεψε δυναμικά τον προηγούμενο Μάιο και έδειξε πως ήρθε για να μείνει.
Το 7ο κατά σειρά γαλλικό album της φέρει τον τίτλο "Toutes les femmes en moi"(Όλες οι γυναίκες μέσα μου) και είναι ένα album-ευχαριστώ της Lara προς τις γυναίκες που δημιουργησαν αυτό που είναι σήμερα.
Οι Nana Mouskouri,Maurane,Véronique Sanson,Dalida,Catherine Lara,France Gall,Céline Dion είναι κάποιες από τις τραγουδίστριες που η Lara τίμησε στο album αυτό και με μια περιοδεία(Toutes les femmes en moi font leur show) που ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου από τις Βρυξέλλες,η Lara επιστρέφει ξανά κοντά στο κοινό της.
Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η αγγλική version του TLFM,to EWIM(Every Woman In Me),με 11 υπέροχες εκτελέσεις solo piano από την Lara που αποδεικνύει πως έχει ακόμα πολλά να δώσει...
Το album δεν είναι διαθέσιμο στα δισκοπωλεία καθώς αποτελεί ένα δώρο της Lara στους fans της και μπορεί να αγοραστεί μόνο στο e-bay,έξω από τους χώρους των συναυλιών και σύντομα και από το e-shop που αναμένεται να ανοίξει στο official site της.

Η επίστροφή ωστόσο της Lara είχε ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο.Μετά απο μια επιτυχημένη σειρά συναυλιών επί Ρωσικού εδάφους,οπού η Lara τραγούδησε παλίες επιτυχίες,τραγούδια απο το TLFM,το EWIM και 2 κομμάτια απο το επερχόμενο cd της,έκανε κάποιες εμφανίσεις στη Λευκορωσία και στη Λετονία,πράγμα αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανεις την επιτυχία που σημειώνει στις χώρες αυτές.

Πίσω στο Βέλγιο και τη Γαλλία,οι εμφανίσεις της Lara σε τηλεοπτικά πλατό,ραδιοφωνικούς σταθμούς,events και συναυλίες έχουν πληθύνει προς ευχαρίστηση όλων όσων την στερήθηκαν 3 χρόνια τώρα.

Η πιο πρόσφατη εμφανισή της ήταν στο Talents de France Bleu 2009,στις 23 Οκτωβρίου.
Τραγούδησε live τα Soleil Soleil και Toutes les femmes en moi(TLFM),ενώ βραβεύτηκε και με χρυσό δισκό για τις πωλήσεις του album TLFM.



Stay tuned!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου